Primăria Constanţa organizează licitaţie pentru ridicarea maşinilor

Primăria Constanţa organizează licitaţie pentru ridicarea maşinilor

Municipalitatea a demarat o licitaţie pentru stabilirea firmei care va ridica, transporta şi depozita vehiculele fără stăpân sau abandonate de pe străzile Constanţei. Valoarea contractului este de maximum 50.000 de lei, bani asiguraţi din bugetul local.

Primăria Constanţa achiziţionează prin cumpărare directă serviciului de ridicare, transport şi depozitare a autovehiculelor fără stăpân sau abandonate (neînscrise în circulaţie) de pe domeniul public sau privat al municipiului. Firmele pot depune oferte până pe 1.02.2016, ora 12.00, la sediul Direcţiei Poliţia Locală Constanţa, str. Amzacea nr. 13. Contractul va fi atribuit pe baza preţului cel mai scăzut, cu respectarea prevederilor din caietul de sarcini. Ofertele trebuie exprimate în lei şi să rămână ferme până la finalizarea contractului, adică până la sfârşitul acestui an.

Documentaţia necesară şi caietul de sarcini sau orice alte informaţii despre această procedură de achiziţii publice se pot obţine, gratuit, de la sediul Poliţiei Locale, de luni până vineri, între orele 8.00 şi 16.00, de la Compartimentul Secretariat, Proceduri, Relaţii cu Publicul, Achiziţii şi Protecţia Muncii.

Valoarea contractului va depinde de numărul de autovehicule ridicate, dar va fi de maximum 50.000 de lei, fără T.V.A. Banii vor fi asiguraţi din bugetul local.

Valentin ISPAS

Comenteaza acest articol

css.php