Proiect pentru Excelenta Antreprenoriala

Universitatea „Petre Andrei” din Iasi implementeaza, in perioada decembrie 2008 – noiembrie 2011, in Regiunea NordEst, proiectul strategic „Cooperare Regionala pentru Excelenta Antreprenoriala” (CREA). Finantarea este asigurata din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

Acest seminar se adreseaza tuturor membrilor Pactului Regional pentru Ocupare si Incluziune Sociala din Regiunea SudEst, precum si altor institutii si organizatii interesate de problematica dezvoltarii antreprenoriale.

Deschiderea acestui proiect va avea loc astazi, ora 10.00, la un hotel din Constanta. Obiectivul general al proiectului CREA il reprezinta promovarea unei atitudini pozitive fata de antreprenoriat prin dezvoltarea activitatilor de imbunatatire, sprijin si sustinere a capitalului uman, a competentelor manageriale si antreprenoriale din Regiunea de NordEst. „Proiectul vizeaza cresterea competitivitatii, performantei si profitabilitatii prin implementarea de activitati de sprijin, ghidare, consultanta si activitati de formare profesionala noi, inovative, pentru intreprinzatori. O dimensiune importanta a proiectului este legata de crearea si consolidarea de noi afaceri in Regiunea NordEst si derularea de activitati inter-regionale de promovare a culturii antreprenoriale”, a declarat conf.univ.dr. Tudor Pitulac, Manager proiect CREA.

Comenteaza acest articol

css.php