Proiectele avocatului Dumitru Bădrăgan, candidat PRU la Camera Deputaţilor, pentru Constanţa

Proiectele avocatului Dumitru Bădrăgan, candidat PRU la Camera Deputaţilor, pentru Constanţa

Avocatul constănţean Dumitru Bădrăgan deschide lista candidaţilor Partidului România Unită pentru Camera Deputaţilor, la alegerile de duminică, 11 decembrie. Printre proiectele pe care le va susţine în viitorul Parlament, Bădrăgan le aminteşte pe cele care vizează dezvoltarea judeţului Constanţa şi a regiunii Dobrogea, de la infrastructura rutieră la cea feroviară ori de sănătate.

„Referitor la infrastructura rutieră, am în vedere completarea, şi nu modificarea Masterplanului referitor la transporturi prin finanţarea de la bugetul statului sau în regim public-privat a construcţiei autostrăzii care leagă Constanţa de Tulcea, cu extinderea acesteia către Vama Veche, respectiv Brăila şi Galaţi. În ceea ce priveşte infrastructura feroviară, mă angajez în faţa constănţenilor că voi face tot posibilul ca, în perioada mandatului meu, linia de cale ferată Constanţa – Mangalia să fie modernizată şi electrificată, iar referitor la infrastructura aeriană, îmi propun ca alături de autorităţile locale să transformăm Aeroportul Mihail Kogălniceanu în unul de interes regional pe modelul aeroporturilor din Craiova, Cluj-Napoca, Iaşi sau Timişoara, prin refacerea pistei, a clădirii aeroportului şi implicit prin atragerea de noi operatori aerieni“, a explicat Dumitru Bădrăgan.

În opinia avocatului, industria locală are, de asemenea, nevoie de un impuls, iar obiectivele asupra cărora se va apleca sunt construcţia de nave şi modernizarea armatei.

În programul de guvernare propus de PRU a fost inclus un alt proiect de actualitate, pe care actualul guvern a refuzat să-l realizeze: spitalul regional de la Constanţa. „Avem nevoie de construirea de la zero a unui spital regional care să deservească cetăţenii judeţului Constanţa, precum şi turiştii care vin aici în număr mare în sezonul estival. O astfel de investiţie va duce la ridicarea standardelor de sănătate în judeţul nostru, va crea noi locuri de muncă şi va oferi personalului medical un cadru modern unde să îşi desfăşoare activitatea şi poate vom reuşi astfel să oprim exodul medicilor care pleacă anual din sistemul românesc“, explică Dumitru Bădrăgan.

Comenteaza acest articol

css.php