Pui cu ceapă la cuptor

Pui cu ceapă la cuptor

Ingrediente: 1 pui

1 căpățână usturoi

2 cepe

1 lămâie

sare

piper

3 linguri ulei

Cum se prepară puiul țărănesc cu ceapă la cuptor

Dai drumul la cuptor. Îndepărtezi ușor pielea de pe pui, fără însă să o dai jos de pe carne și așezonezi puiul, pe sub piele, cu sare și piper. Îl ungi pe deasupra pielii cu ulei și condimentezi din nou cu sare și piper.

Taie cepele și lămâia bucăți și le așezi într-o tavă. Pui deasupra puiul întreg și așezi în pui jumătate de căpățâna de usturoi. O așezi în tavă pe restul. Acoperi cu folie și dai la cuptor aprozimativ o oră. Îndepărtezi folia și mai ții puiul până când se rumenește și furculița intră cu ușurință în carne.

Sursa http://www.forageddish.com

Comenteaza acest articol

css.php