KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

RADET începe probele la rece

Având în vedere apropierea sezonului rece 2017-2018, RADET Constanța a finalizat la această dată aproape în totalitate lucrările programate în planul de revizii și reparații, motiv pentru care, începând cu data de luni 09.10.2017, va proceda la efectuarea probelor la rece pe instalațiile proprii de termoficare de pe raza municipiului Constanța.

“Rugăm consumatorii să își ia măsurile necesare pentru a preveni eventualele inundații în apartamente, mai ales acolo unde s-au executat lucrări pe timpul verii.
Ultimul punct termic a cărui instalație va fi încărcată va fi PT 146, unde sunt în derulare lucrări prevăzute în planul de revizii și reparații din acest an.

Pentru orice problemă aferentă instalației termice pe care nu o puteți remedia în cadrul asociației, vă invităm să apelați la RADET la telefon 0341.461000 și 0241.616792, în regim non-stop”, transmite RADET.

One Comment

  1. Lasă vrajeala RADET până dați voi drumul la căldură în caloriferele apartamentelor noi cetățenii cu copii mici facem buzunarele marii la cei de la ENEL.

Comenteaza acest articol

css.php