Radu Mazăre a fost Suleyman Magnificul şi a premiat cluburile din Mamaia. Edilul a avut parte şi de o surpriză

Sezonul estival 2013 se apropie de final si a fost o vara plina de evenimente organizate pe litoralul romanesc de FashionTV in parteneriat cu Primaria Municipiului Constanta in cadrul FashionTV Summer Festival 2013.

Carnavalul Mamaia 2013 a inceput in urma cu doua luni si a atras in fiecare weekend prin show-urile sale mii de turisti in Piata Cazino din Mamaia, iar sambata seara si-a invitat din nou publicul la o editie speciala. Cluburile participante si carele lor alegorice au fost premiate, iar primarul Constantei, Radu Mazare, a urcat pe scena din Piata Cazino costumat in Suleyman Magnificul.

O surpriza a fost aparitia pe scena a Antoniei, care a interpretat piesa sa Jameia special pentru cei prezenti in public, dar si pentru cei care au urmarit show-ul live pe Fpeople.ro, site oficial al FashionTV in Romania. Reprezentatia Antoniei a facut parte din momentul artistic oferit de Clubul Crush, unul dintre cluburile participante cu care alegorice la Carnaval.

Carnavalul de anul acesta a oferit surprize si personaje extraordinare. Dupa ce a fost Ludovic al XIV-lea in deschiderea carnavalului si regale babilonian Nabucodonosor, primarul Constantei a adus in fata publicului un nou personaj istoric de renume: Suleyman Magnificul!

Sultanul Suleyman este un personaj ramas in istorie pentru dezvoltarea culturala pe care a adus-o Imperiului Otoman in timpul domniei sale. El a fost un personaj controversat datorita vietii sale private cand a hotarat sa incalcace traditiile, casatorindu-se cu o supusă din haremul său. Suleyman Magnificul mai este cunoscut publicului de astazi datorita succesul de care se bucura serialul care ii poarta numele.

Seara de sambata a inclus si premierea celor mai spectaculoase care alegorice si a show-urilor oferite de cele 11 cluburi participante la Carnaval Mamaia 2013. Premiile acordate au fost urmatoarele:

Princess Summer Club – Premiul pentru implicarea in realizarea spectacolelor cu diverse teme ale Carnavalului Mamaia 2013

Coyote Ugly Saloon – Premiul pentru cea mai spectaculoasa aparitie

DJ Pascal – Premiu special pentru DJ-ul cu cea mai mare implicare in realizarea spectacolelor de la Carnaval Mamaia 2013

Clubul Bellagio – Premiul pentru cel mai spectaculos car alegoric

Spectacolul sa incheiat cu imnul Viva Mamaia, un moment la care au participat salvamarii din Mamaia.

Va reamintim ca FashionTV Summer Festival 2013 a cuprins, pe langa Carnaval Mamaia, si urmatoarele evenimente:

Romanian Fashion Weekend – Weekend-ul dedicat modei romanesti si competitiei Miss Litoral 2013

Baby Fashion Weekend – Weekend dedicat prezentarilor de moda cu si pentru copii, Mini Miss si Mister Litoral

International Fashion Weekend – Weekend dedicat brandurilor si designerilor internationali si concursului FTV Black Sea Model Awards, competitie internationala de modele, eveniment transmis live in 193 de tari prin intermediul FashionTV, dar si de TVR1.

FashionTV Luxury Day, un eveniment de exceptie dedicat luxului, cu prezentari ale caselor de moda Prada, Fendi, Dolce&Gabbana, Giorgio Armani si Etro.

 

Comenteaza acest articol

css.php