Reteta anticancer a Monicai Tatoiu, vedeta targului de miere

Miere cu susan, scortisoara, fructe uscate sau nuca a putut fi achizitionata de la Targul National de Miere, organizat de Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania, desfasurat in luna septembrie pe Bulevardul Ficusului numarul 42.

Miere de tot soiul, cu afine, flori de zmeura, catina sau rapita, dar si din tei sau salcam sunt printre produsele cu care apicultorii te imbie la standuri. Albinute decorative, dar si ustensile profesioniste de producere a mierii sau stupi pot fi vazute la targ. 

Fagurii sunt pe gustate, iar laptisorul de matca si propolisul este recomandat de apicultori pentru cei care vor sa aiba o sanatate de fier. In locul medicamentelor, o lingurita de miere dimineata poate face minuni daca tratamentul este mai indelungat.

Preturile la produsele apicole sunt variate, 18 lei o jumatate de kilogram si 35 de lei un kilogram. Si lumanarile din ceara de albine au fost aduse la targ si pot fi luate cu cativa lei.

160 de lei, cura miraculoasa

Producatorii au profitat de ocazie si au adus la standuri borcanele cu amestecul apicol cu care femeia de afaceri Monica Tatoiu a anuntat ca a invins cancerul. Mierea de salcam, laptisor de matca, tinctura de propolis, polen macinat sau proaspat si ser fiziologic sunt ingredientele „minune” care au ajutat-o sa scape de boala.

„Doamna Tatoiu a folosit anumite concentratii si parerea mea este ca mierea si produsele apicole ajuta la regenerarea organelor si a celulor. Tratamentul face bine, dar nu stiu daca face si minuni”, a declarat Adrian Crainiceanu. El recomanda un astfel de tratament care trebuie luat de trei ori pe zi timp de cel putin doua luni, iar pentru doua kilograme de tratament, pacientul plateste in jur de 160 de lei.

Si Tudora Olteanu, o apicultoare din Dambovita crede ca amestecul apicol este bun, dar vindecarea depinde de multe alte lucruri. „Consumul indelugat face foarte bine. O lingurita de miere dimineata de exemplu ajuta foarte bine celor care au probleme cu digestia”, a spus Tudora care din pasiune s-a apucat de apicultura si in timpul liber cea mai usoara reteta pe care o recomanda este turta dulce cu miere de albine.

Adevarul.ro

Comenteaza acest articol

css.php