Reteta minune anticancer a Monicai Tatoiu are foarte multi contestatari

Reteta minune se pare ca nu eminune! Celebra femeie de afaceri are foarte multi contestatari in ultima vreme ceea ce a determinat numerosi bolnavi sa abandoneze tratamentul clasic in favoarea celui naturist promovat de aceasta

“Si n-are ce rau sa-ti faca!”, crede Monica Tatoiu despre miraculoasele si banalele ingrediente: laptisor de matca – 4 grame, miere de salcam, luata de la Plafar – 1,5 kilograme, polen macinat – 300 de grame, ser fiziologic – 200 mililitri, tinctura de propolis -150 de grame.

“Toate ingredientele se amesteca, apoi pasta creata se pune la frigider. Se ia o lingurita dimineata, la pranz si seara, pe stomacul gol, sau cu ceai. Puteti manca dupa 30 de minute”, mai recomanda Tatoiu.

Conform Click, vanzarile acestor ingrediente au crescut considerabil de la popularizarea retetei la televizor, iar specialistii din apicultura sunt mai mult decat recunoscatori doamnei Tatoiu, chiar ei avertizeaza ca acest tratament poate face mai mult rau decat bine.

„Sunt persoane alergice, carora mierea sau polenul le poate face mai mult rau decat bine”, a declarat directorul Institutului de Cercetare in Apicultura, Cristina Mateescu.

Medicul oncolog al Spitalului Judetean Giurgiu, Florin Onisim, avertizeaza populatia cu privire la pericolul combinatiei intre polen si laptisor de matca si crede ca aceasta reteta este le poate dauna bolnavilor de cancer.

„Laptisorul de matca este un factor biostimulator, stimuleaza toate celulele, nu doar pe cele sanatoase. In urma administrarii acestei retete exista riscul destul de mare ca celulele cancerose sa se dezvolte, iar pacientii care erau intr-o stare buna si se vindecasera sa constate ca problema de sanatate a reaparut”, afirma acesta.

„Am o pacienta care a cumparat si a folosit aceasta reteta iar acum s-a reintors in cabinet, cu markerii tumorali modificati, crescuti”, mai spune medicul.

www.ataconline.ro

Comenteaza acest articol

css.php