Revelion 2017 în Piaţa Ovidiu. Vezi cine sunt artiştii care vor concerta!

Revelion 2017 în Piaţa Ovidiu. Vezi cine sunt artiştii care vor concerta!

Cea mai mare petrecere de revelion de la malul mării are loc în Piața Ovidiu din Constanța, find organizată de Asociația “Descoperă Constanța”, în parteneriat cu Primăria Constanța.

Anul acesta, la petrecerea dintre ani, Voltaj, Cargo și Anda Adam sunt cap de afiș.

“Constanța merită muzică bună și artiști de top. Atunci când am ales trupele și artiștii cu care vom lucra, ne-am gândit să mergem pe toate genurile posibile – Rock, Pop-rock și Dance. Sunt convins că Revelionul 2017 va fi unul pentru toate gusturile.

Am fost parteneri și în revelionul de anul trecut de la Constanța la care au venit peste 10.000 oameni. De asemenea, am organizat evenimentele mari ale verii din Piața Ovidiu și succesul lor ne-a motivat să revenim cu tot ce e mai bun la început de 2017”, a declarat Victor Maxim, președintele Asociației Descoperă Constanța.

Petrecerea va începe pe 31 decembrie, după ora 18:00, atunci când constănțenii sunt invitați la un warm-up cu DJ în Piața Ovidiu. Artiștii de calibru național urcă pe scenă după ora 22:00.

Atmosfera va fi întreținută de prezentatorii Răzvan Petre (vocea matinalului de la București FM) și actorul Dan Cojocaru, precum și de cabaretul Unique, condus de Mirela Pană.

Constănțenii și turiștii vor avea parte de cel puțin 3 ore de muzică bună, dans și totul va culmina cu un superb foc de artificii dublat de show-ul de lasere.

Petrecerea îi va ține pe amatorii de distracție în Piața Ovidiu până la ora 1.00 a zilei de 1 ianuarie.

3 Comments

  1. E frumos ca ca deranjați pe banii noștri sa faceti spectacol in Piața Ovidiu dar eu cred ca banii alocați pentru acest eveniment la care nu se prea înghesuie constănțenii să i folosiți pentru ajutorul amărâților care din nefericire sunt destui in Constanta

    • Rau ca face, rau ca nu face. La fel si cu impodobitul orasului. Va plangeti ca a impodobit orasul pe banii constantenilor. Daca nu facea nimic, va trezeati sa faceti comentarii de genul: ce pustiu e orasul, primarul asta n-a facut nimic, e intuneric, nici nu simti ca vine Craciunul. Eu sincer sunt foarte multumit de cum arata Constanta si de initiativele lui Fagadau (si nu locuiesc in Constanta). Totusi va treziti sa comentati toti de oras, revelion, parcul tabacariei, etc. Cine sa va mai inteleaga, oameni buni?

Comenteaza acest articol

css.php