Rezultatele i-au fost fatale lui Djordje Cirkovic

Rezultatele i-au fost fatale lui Djordje Cirkovic

HC Dobrogea Sud Constanța schimbă liniile. Nu în teren, așa cum ar fi fost normal după evoluțiile îndoielnice din ultima vreme, ci pe bancă, acolo unde cuplul Cirkovic – Sesum plătește cu locul de muncă indolența unor jucători și lipsa de rezultate. Cei doi antrenori au fost demiși, după o serie de rezultate slabe și foarte slabe, înfrângerea din partida cu Steaua (27-30) a fost, se pare, picătura care a umplut paharul nemulțumirilor conducerii, asta deși în multe dintre partide erorile individuale au fost cele care au făcut diferența, lucru care nu poate fi pus în cârca demișilor.

Clubul de la malul mării, locul 4 în acest moment în Liga Națională, după o serie neagră în care a înregistrat doar două succese în șapte dispute, a publicat un comunicat pe pagina oficială, explicând, succint, motivele demiterii, însă a devenit evident că la HCDS este nevoie de o reconstrucție serioasă.

„Echipa Handbal Club Dobrogea Sud Constanta anunță faptul că începând cu data de azi, 16 martie, a încetat colaborarea cu antrenorii Cirkovic Djordje și Sesum Marko. Decizia a fost luată de comun acord și pe cale amiabilă între părți, fapt instituit din cauza rezultatelor mai puțin bune din ultimele etape. Regretăm această măsură, însă așa este în sport. Trebuie să trecem în mod constructiv peste perioadele de criză, iar principalul nostru obiectiv sunt victoriile. Mulțumim și apreciem în mod deosebit colaborarea cu antrenorii Cirkovic și Sesum, care au fost alături de noi de la începutul existenței noastre și am obținut victorii și calificări memorabile și, cu siguranță, vom rămâne prieteni buni toată viața. Mulțumim pentru tot, Ciro și Marko!”, se arată în comunicatul grupării constănțene.

Comenteaza acest articol

css.php