Romanii au incheiat onorabil Danone Nations Cup

28 de tineri fotbalisti romani au trecut prin aventura vietii la Danone Nations Cup, o competitie mondiala rezervata juniorilor de 12-13 ani. In Africa de Sud, pustii de la Pitesti si Timisoara si-au masurat fortele cu elita lumii si au avut sansa de a-si intalni idolii.

Sambata, in penultimul meci din turneu, pustii de la LPS Aripi Pitesti au avut un spectator de lux: Zinedine Zidane. Ambasador al competitiei, fostul star francez aproape ca a blocat meciul. “L-am vazut cand a venit. Parca am jucat mai cu pofta stiind ca se uita Zidane la noi”, a spus, cu emotii in glas, Vladut Vlad, un pitestean supranumit Banel. Zidane a urmarit amuzat stangaciile micilor fotbalisti, iar la final s-a fotografiat cu echipa pitesteana. LPS Aripi a incheiat competitia pe locul 28, cu doua victorii, doua infrangeri si trei egaluri. In meciul de clasament, urmasii lui Dobrin au fost invinsi ieri de Canada cu 2-1.

Ceva mai bine s-a clasat cealalta echipa din Romania, Scoala Dinias (Timisoara). In competitia celor de 13 ani, banatenii au incheiat pe pozitia a 25-a (trei victorii, doua infrangeri, doua egaluri). In meciul de clasament, romanii au invins Belgia la penalty-uri (1-1 la sfarsitul timpului regulamentar).

Sursa text si foto: prosport.ro

Comenteaza acest articol

css.php