Roxana de la Trident s-a cuplat cu fostul sot al Oanei Frigescu

Roxana (27 de ani) are motive serioase să zâmbească din nou şi să nu se mai teamă de tatăl fetiţei ei, Marcel Sârbu, cel care, în ultimul an, i-ar fi făcut, potrivit spuselor ei, viaţa un calvar. Reporterii ziarului Libertatea au aflat că ea şi-a găsit consolarea în braţele altui bărbat rănit în amor, nimeni altul decât Andrei Badiu, soţul Oanei Frigescu. Pe ei îi leagă o poveste de viaţă aproape identică, deoarece ambii au ajuns la tribunal cu foştii parteneri de viaţă, din dragoste pentru fetiţele lor.

Pentru Marcel Sârbu, omul care ar fi sechestrat-o şi ar fi bătut-o pe Roxana, relaţia fostei cântăreţe cu Andrei nu este deloc o surpriză: “Au văzut-o prietenii mei de mai multe ori în compania lui. De Crăciun, a fost cu el, au luat masa la un restaurant din Herăstrău, iar ieri a acompaniat-o pe la toate televiziunile pe unde s-a dus. Ea îmi dădea mesaje că o să se mărite, probabil că la el se referea. Chiar nu mă interesează ce face Roxana, dar nu vreau ca vreun alt bărbat să se apropie de copilul meu. Ştiam că-l cheamă Andrei, dar abia acum am realizat cine e, de fapt. Pe vremuri ea era prietenă cu Oana Frigescu, a invitat-o cu fetiţa ei la ziua fetiţei noaste, iar acum i-a luat bărbatul. Ce să mai zic…”, ne-a declarat Marcel Sârbu.

Şi o persoană din anturajul lui Andrei Badiu ne-a confirmat relaţia pe care omul de afaceri o are cu Roxănica, fosta componentă a trupei Trident: “Andrei face tot ce spune ea, are grijă atât de ea, cât şi de fata ei”, ne-a dezvăluit respectiva sursă. Nici Roxana şi nici Andrei nu au putut fi contactaţi pentru a confirma relaţia lor de iubire.

I-a dus iubitei fetiţa acasă

Povestea de dragoste dintre Roxănica de la Trident şi Andrei Badiu este confirmată şi de fotografiile realizate de fotoreporterii ziarului Libertatea, care timp de două zile au fost pe urmele celor doi porumbei. Astfel, în cursul zilei de marţi, Roxana şi-a luat fetiţa de la grădiniţă din cartierul Primăverii (Bucureşti) şi a dus-o acasă la noul ei iubit. Micuţa Oana (4 ani) a rămas acolo preţ de o jumătate de oră, timp în care Roxana a alergat să rezolve câteva probleme. Apoi, Andrei Badiu i-a adus Roxanei fetiţa acasă.

Şi-a neglijat propriul copil

Aceleaşi “mişcări” de trupe au avut loc şi miercuri. Aşa că totul a devenit foarte limpede. Între Andrei Badiu şi Roxana de la Trident este mai mult decât o simplă relaţie de amiciţie. Nu de alta, dar Andrei a preferat să îşi petreacă toată ziua alături de Roxana şi de fetiţa acesteia, în loc să meargă şă-şi vadă propria fiică pe care o are cu fosta prezentatoare de ştiri Oana Frigescu, miercuri fiind, de altfel, una dintre zilele în care omul de afaceri are dreptul la vizită.

Fetiţa lor de 4 ani va fi audiată de judecători

Atât Roxana, cât şi fostul său iubit, Marcel Sârbu, au ajuns ieri în faţa magistraţilor, care vor hotărî cu cine va sta fiica lor, Oana, până ce procesele dintre ei se vor termina. Judecata va fi reluată peste două săptămâni, când amândoi vor aduce câte un martor, care să le confirme versiunile asupra conflictului dintre ei. Tot atunci, copila pe care o au împreună va fi şi ea audiată de magistraţi.

Fosta ştiristă speră ca peste trei zile să se pronunţe divorţul

Divorţul Oanei Frigescu (31 de ani) de Andrei Badiu ( 32 de ani) durează de doi ani, însă ea speră ca luni, când este anunţat ultimul termen, să fie din nou o femeie liberă. Cei doi s-au căsătorit în 2009 şi, deşi declarau că sunt suflete pereche, la începutul lui 2011 Oana a plecat de acasă cu tot cu fetiţa lor, Maria (2 ani ), acuzându-l pe Andrei că ar fi bătut-o chiar şi când era însărcinată. Mai mult, fosta ştiristă a postului Antena 1 a dezvăluit că Andrei i-ar fi gonit pe părinţii ei din căminul lor conjugal. “Decizia mea survine în urma repetatelor brutalităţi comise asupra mea, unele însoţite de un sadism greu de imaginat, pe care nu le-am împărtăşit nici măcar părinţilor, în speranţa că soţul meu se va schimba”, şi-a justificat ea cererea de divorţ.

Libertatea.ro

Comenteaza acest articol

css.php