S-a redeschis circulația și pe DN3, Cobadin-Ostrov

S-a redeschis circulația și pe DN3, Cobadin-Ostrov

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în judeţul Constanţa, a fost redeschis DN3 Cobadin – Ostrov, deocamdată cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Pe autostrada A2 a fost reluată circulaţia şi pe tronsonul Cernavodă – Constanţa, însă controlat, autovehiculele fiind însoţite de utilaje de deszăpezire şi de echipaje de poliţie.

Traficul rutier rămâne oprit pe autostrada A2, pe tronsonul Bucureşti – Drajna.

Având în vedere informarea emisă de Administaţia Naţională de Meteorologie, conducătorii auto sunt sfătuiți să nu pornească la drum dacă nu au autovehiculele pregătite pentru circulaţia în condiţii de iarnă (anvelope specifice sezonului rece, lanţuri antiderapante, lopată, săculeţ cu nisip, o rezervă de combustibil, sistem de climatizare-dezaburire funcţional etc.).

Conform informaţiilor primite de la secţiile regionale de poliţie transporturi, navigația pe Dunăre a fost suspendată, pe o perioadă nedeterminată, între kilometrii fluviali 175 (Brăila) și 1075 (Baziaș, județul Caraș-Severin).

În judeţul Olt, ceaţa reduce vizibilitatea sub 100 de metri în zona Corabia, pe DN54A Corabia – Grojdibodu şi pe DN54 Corabia – Vişina şi Corabia – Gârcov. Fenomenul mai este semnalat local în judeţul Cluj, iar pentru Sibiu, Vrancea şi Botoşani, Administaţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting.

Polițiștii le recomandă conducătorilor auto să ruleze cu viteză adaptată, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire (şi pe cele de ceaţă, dacă este cazul).

Comenteaza acest articol

css.php