Sărbătoare mare de 8 Martie, pentru doamnele din comuna Ion Corvin

Sărbătoare mare de 8 Martie, pentru doamnele din comuna Ion Corvin

Ziua Internațională a Femeii va fi sărbătorită de către toate doamnele și domnișoarele din comuna Ion Corvin, care la inițiativa primăriței Marcela Rădulescu vor fi răsfățate cu o petrecere de la care nu vor lipsi muzica bună, dansul și buna dispoziție.
“De Ziua Femeii, doamnele și domnișoarele din comuna noastră, indiferent de vârstă, vor fi răsfățate. Trebuie să existe o zi în an în care să uite de îndatoririle casnice, de necazurile obișnuite și să petreacă clipe frumoase alături de prietene, de rude, de cunoștințe. Tocmai de aceea, am reușit să găsim sponsori care să suporte o parte din cheltuieli, pentru a le oferi tuturor femeilor ocazia de a se simți sărbătorite. Din păcate, bugetul local este foarte sărac și nu ne permite să suportăm noi întreaga cheltuială, dar sperăm ca în anii viitori să găsim resurse”, explică edilul.
La petrecerea care este programată pentru ziua de 8 Martie,la Căminul Cultural Ion Corvin, sunt așteptate aproximativ 200 de doamne și domnișoare, care se vor delecta cu un meniu special, cu muzică și voie bună.
Pentru participarea la acest eveniment fiecare persoană va contribui cu 50 de lei, diferența fiind asigurată de sponsori.

Comenteaza acest articol

css.php