Schimbare importantă pe Facebook

Schimbare importantă pe Facebook

Aceasta va fi probabil cea mai semnificativa schimbare de pe reteaua de socializare de la implementarea reactiilor, conform yoda.ro.
Facebook va schimba modul in care apar comentariile pe site, testand posibilitatea de a se crea o casuta similara cu Messenger. Aceasta noua varianta urmeaza sa ajute mai ales postarile care contin un numar foarte mare de comentarii.

In ultimele luni, anumiti utilizatori au descoperit ca Facebook le ofera notificari legate de comentarii facute la postarile lor printr-o fereastra popup in loc de metoda standard. Acest lucru si pentru a vedea si raspunde la un comentariu fara sa parasesti News Feed-ul sau sa schimbi intre tab-uri.

Unul dintre purtatorii de cuvant al Facebook-ului a confirmat pentru TechCrunch ca aceasta functie este testata. “Am auzit de la multi oameni care spun ca vor o metoda mai usoara de a participa la o conversatie dintr-o postare in timp ce sunt in continuare in News Feed asa ca testam o noua optiune care deschide o fereastra atunci cand cineva comenteaza la o postare de-a ta, raspunde la un comentariu dat sau iti da tag. Se va putea in continuare sa se ascunda conversatia sau se opreasca notificarile din meniul fiecarei postari”.

Aparitia unui numar mare de ferestre poate deveni o problema astfel ca Facebook va oferi si o optiune pentru oprirea notificarilor. In plus, fereastra nu va aparea in mijlocul feed-ului de pe Facebook cand cineva comenteaza la o postare la care ai adaugat deja un comentariu; in schimb, mesajul va aparea intr-o caseta mica, oferindu-ti optiunea sa o maresti sau sa o inchizi, mai transmite sursa citata.

Comenteaza acest articol

css.php