Se caută administratori pentru Confort Urban

Se caută administratori pentru Confort Urban

Primăria Constanța a demarat procedura de recrutare și selecție a viitorilor membri ai Consiliului de Administrație la Confort Urban SRL, societatea Consiliului Local care se ocupă de lucrările la trama stradală din municipiu.
Condițiile specifice pentru un post de membru în CA sunt: studii superioare tehnice de specialitate în domeniul de activitate al societății, cel puțin doi membri trebuie să aibă studii economice sau juridice, precum și experiență în domeniul tehnice, juridic, contabilitate, de audit sau financiar de cel puțin 5 ani. Unul dintre membri trebuie să fie din rândul funcționarilor publici sau al altor categorii de personal din cadrul Primăriei. Studiile postuniversitare în domeniul Administrație publică constituie un avantaj. De asemenea, se cere experiență în administrarea și conducerea unor societăți cu obiect de activitate similar cu al Confort Urban, bune competențe interpersonale, cunoașterea legislației din domeniul de activitate al societății, experiență în îmbunătățirea performaneței societăților.
Prima etapă constă în analiza dosarelor de candidatură, în vederea întocmirii listei scurte de candidați, care va fi urmată de interviurile cu candidații selectați.
Candidaturile se depun până cel târziu la 13 iunie, la sediul Primăriei, urmând ca pe 21 iunie să fie publicată lista scurtă de candidați.
Toate amănuntele despre această selecție se găsesc pe pagina de internet a Primăriei Constanța.

Comenteaza acest articol

css.php