Se deschide oficial Parcul de aventură din Neptun

Se deschide oficial Parcul de aventură din Neptun

Sâmbătă, 6 iunie a.c., de la ora 14.30, se deschide oficial Parcul de Aventură „PARADIS Land“.

Amplasat în pădurea Comorova din stațiunea Neptun, pe o suprafață de 2 hectare, Paradis Land este un concept ce se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Dată fiind poziționarea geografică și potențialul turistic al zonei, pe perioada sezonului estival, mai – septembrie, va fi un punct de atracție pentru turiștii de pe litoralul românesc. Paradis Land va fi deschis zece luni pe an.

Având în vedere noțiunea parcului de aventură, conceptul PARADIS Land vrea să dezvolte, prin abordarea sa, o nouă idee de petrecere a timpului liber. Adăugând un plus de jocuri și activități traseelor ce compun un parc de aventură, nu este uitat aspectul educativ al acestora. Ne dorim să fim un lider, atât în aventură, cât și în petrecerea timpului liber într-un mod cât mai curat, corect și sănătos.

PARADIS Land este o lume aventuroasă, cu multe surprize, ce se află sub emblema piraților. De aceea mascota parcului este temutul Căpitan Barbarossa. Povestea lui va însufleți parcul, iar misterele lui ne vor arăta că Aventura nu are limite.
    
Informații suplimentare privind amplasarea parcului:
Dinspre Constanta: Pe E87, intrarea spre Neptun pe DJ 39C; dupa stația CFR Neptun, se face dreapta pe strada Plopilor;
Dinspre Mangalia: Pe E87, intrarea spre Neptun pe DJ 39D, apoi stânga pe strada Plopilor.

Comenteaza acest articol

css.php