Se evaluează toate bunurile proprietate privată a municipiului

Se evaluează toate bunurile proprietate privată a municipiului

Primăria Constanța caută un evaluator care să ofere serviciul de evaluare a bunurilor imobile (terenuri și/sau cladiri) proprietate privată, precum și serviciul de evaluare bunuri imobile aparținând domeniului public al municipiului, aflate în administrarea unităților de învățământ preuniversitar de stat. Potrivit anunțului publicat pe portalul SEAP, municipalitatea dorește să încheie un aocrd cadru cu un singur agent economic, pe o perioadă de 48 de luni, iar valoarea estimată a contractului este de 574.200 lei fără TVA.
Justificarea acestei achiziții stă într-o hotărîre de Consiliu Local din 2012, dar și a faptului că vechile contracte pentru efectuarea evaluărilor au expirat: „în baza hotărârii Consiliului local al municipiului Constanța nr.35/31.01.2002 privind organizarea procedurii de achiziție a serviciului de evaluare în vederea stabilirii valorii bunurilor imobile (terenuri și clădiri) proprietate privată a municipiului Constanța și având în vedere faptul că actualele contracte de prestări servicii au expirat în data de 27.11.2016, se impune achizitionarea serviciului de evaluare“. De asemenea,
având în vedere prevederile H.C.L. nr.26/31.01.2017 “privind aprobarea procedurii de închiriere a bunurilor imobile din domeniul public al municipiului Constanța aflate în administrarea unităților de învățământ preuniversitar de stat”, se impune achizitionarea serviciului de evaluare bunuri imobile aparținand domeniului public al municipiului Constanța, aflate în administrarea unităților de învățământ preuniversitar de stat.
Depunerea ofertelor se face până cel târziu la data de 14 iunie.

Comenteaza acest articol

css.php