Sea Cherry pot fi surpriza!

Colegiul Comercial Carol I va fi rerpezentat la cel mai mare concurs de streetdance din Romania rezervat liceenilor de Sea Cherry, reprezentand.

Fara prea mare experienta, reprezentantii „Carol I“ merg la Cupa Liceelor Streetdance pentru a castiga experienta si pentru a-si pune in practica spiritul competitiv.

Iata in continuare cate ceva depre ei:

Din cine este alcatuita trupa voastra?

Ailyn, Adreea, Cosmina Roxana aka Yuri, Matei, Ionut (clasa a X-a) Livia aka Kiwy, Florin, (clasa a IX-a )

Ce v-a determinat sa participati la CLSD 2011?

Deoarece toti membrii trupei suntem incepatori, ceea ce ne-a determinat sa participam a fost spiritul nostru competitiv , talentul cat si dorinta de a vedea la ce nivel ne situam in comparatie cu alte trupe.

Cum au decurs pregatirile pentru editia din acest an?

Antrenamentele aveau loc de 2 ori pe saptamana la sala. Problemele au aparut la jumatatea antrenamentelor cand am ramas fara un membru. Bineinteles au fost mici certuri intre noi dar nu majore ….

Ati avut si ceva dificultati sau totul este “flower power”? Care este dinamica trupei voastre?

Cu alegerea liderului nu am avut problem, dar decizile sunt luate tinand cont de parerile tuturor membrilor trupei . A fost destul de usor sa alegem stilurile de dans pe care le vom prezenta cat si melodiile din colaj deoarece ideile noastre de cele mai multe ori erau aceleasi.

Ce inseamna dansul pentru voi? Este un hobby sau va doriti o cariera ca dansatori?

Pentru noi toti dansul reprezinta modalitatea prin care ne exprimam cel mai bine, iar toti speram ca intr-o zi sa ajungem “sus”

Aveti un mesaj pentru cei care va sustin sau, de ce nu, pentru trupele cu care va veti confrunta?

Celor care ne sustin le multumim pentru ca ne incurajeaza ceea ce conteaza mult pentru noi iar celorlalte echipe participante le uram mult noroc !

 

 

Comenteaza acest articol

css.php