Serban Copot a castigat „Te cunosc de undeva!”

Serban Copot a castigat „Te cunosc de undeva!”

Serban Copot a castigat cel de-al zecelea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, cu o transformare spectaculoasa in Mr. Grinch, pe care il considera “cel mai tare personaj” pe care l-a avut vreodata in show-ul transformarilor, conform Agentiei de Presa Mondena.ro.
Serban Copot a castigat astfel 15.000 de euro, premiul pus in joc de Antena 1 la „Te cunosc de undeva!”. Banii vor merge insa in totalitate in sprijinirea unui caz umanitar.

“Ma bucur nespus ca am castigat acest sezon “Te cunosc de undeva!”. Ca niciodata, mi-am dorit foarte mult asta. Poate pentru ca era vorba de cel de-al zecelea sezon, dar si pentru toata evolutia mea din acest show, de-a lungul celor trei sezoane la care am participat. Cand am vazut ca si colegii mei au apreciat evolutia mea, m-am bucurat si mai tare. Intreg momentul meu din finala si castigarea celui de-al zecelea sezon au fost pentru mine un frumos cadou de Craciun”, spune Serban Copot.

Pe locurile urmatoare s-au aflat, in ordine: Adina Raducan, mezina show-ului, care a imitat-o pe Beyonce, Lucian Ionescu, “revelatia sezonului”, cu o transformare in Michael Jackson  si, la egalitate de puncte, duetul Maria Buza si Pepe (Marc Antony si Alexander Delgado) si Nico (Jennifer Lopez), mai transmite sursa citata.

Comenteaza acest articol

css.php