Sex cu minore pentru 30 de lei

Doua adolescente de 16, respectiv 17 ani au fost prinse in flagrant in timp ce intretineau raporturi sexuale contra cost

Dorinta de a scapa de sub tutela parintilor, care le impun de cele mai multe ori anumite limite, unele adolescente aleg sa practice cea mai veche meserie din lume pe marginea drumului unde se posteaza in asteptarea clientilor. Atrase de mirajul castigului financiar si a obtinerii independentei financiare, copile de 14 – 16 ani abandoneaza studiile si familiile si isi vand trupul, la coltul strazii, primului venit. Numai in ultimele zile, politistii constanteni au depistat doua adolescente care intretineau raporturi sexuale contra cost cu diversi indivizi. De altfel, nici una dintre cele doua tinere nu este incepatoare in acest domeniu, avand la activ mai multe dosare penale si amenzi contraventionale pentru practicarea prostitutiei. Ancuta P., de 17 ani, a fost prinsa in flagrant in seara zilei de 9 septembrie, in jurul orei 23.30, de politistii Sectiei 2. In momentul in care a fost depistata de oamenii legii, fata intretinea raporturi sexuale cu un barbat, contra sumei de 30 lei. Pentru fapta ei, tanara a mai primit un dosar penal pentru prostitutie, care se adauga la catastiful din arhiva politiei pentru acelasi gen de fapte. In aceeasi zi, in jurul orei 2.00, o adolescenta de 16 ani din comuna Topraisar a fost prinsa de politistii constanteni in timp ce intretinea raporturi sexuale, contra cost, cu un barbat. Cati S., de 16 ani, a fost depistata in flagrant de politistii Sectiei 2 in timp ce intretinea raporturi sexuale cu un barbat, servicii pentru primise tot 30 lei. Nici pentru adolescenta din Topraisar nu este prima fapta de acest gen. Numai de la inceputul anului pana-n prezent, fata a reusit sa adune o colectie intreaga de amenzi si dosare penale. Cu toate acestea, nici una dintre tinere nu s-au potolit, ba din contra continua sa-si faca meseria in boschetii de pe varianta.

In Romania legislatia in vigoare nu sanctioneaza intretinerea de raporturi sexuale cu minore, astfel incat clientii prostituatelor minore nu au de ce sa-si faca grija ca pot ajunge in spatele gratiilor dupa o asemenea aventura. Potrivit oamenilor legii, cat timp nu se poate dovedi ca barbatul stia ca fata este minora, politia nu poate face nimic. Cu siguranta, in apararea lor, nici unul dintre clientii pedofili nu ar recunoaste in fata oamenilor legii ca stiau ca cea pe care au cules-o de pe marginea drumului pentru o partida de amor nu a ajuns la varsta majoratului.

Daniela MOLDOVEANU

One Comment

  1. Pingback: Sexul cu minore a devenit ieftin pe timp de criza | HOT SEXY CANCAN

Comenteaza acest articol

css.php