Si-a ucis parintele cu sange rece

Un barbat de 75 de ani din localitatea constanteana Dunareni a fost ucis de propriul fiu, in varsta de 37 de ani. Din cercetarile efectuate la fata locului s-a stabilit ca victima, Costica Geargiu, prezenta o plaga produsa cu un corp taietor-intepator (un cutit de bucatarie) in zona subclaviculara dreapta.

Martorii le-au declarat oamenilor legii ca, in cursul zilei de sambata, fiul barbatului, Danut Geargiu, cunoscut cu probleme psihice, a consumat bauturi alcoolice. Ametit bine de aburii alcoolului, s-a luat la cearta cu parintele sau, care, se pare, avea ceva de obiectat in privinta relatiei fiului sau cu o femeie din sat. Nemultumit ca nu o scoate la capat cu tatal sau, barbatul de 37 de ani i-a infipt septuagenarului cutitul drept in inima. Abia cand si-a vazut tatal zacand intr-o balta de sange la picioarele lui a realizat ce a facut si, plin de remuscari, a mers la politie.

Barbatul a recunoscut in fata oamenilor legii ce a facut, ba mai mult, le-a oferit si foarte multe amanunte. Suspectul a fost retinut pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat Tribunalului Constanta, cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat. Avand in vedere faptul ca acesta este cunoscut cu probleme psihice, el va fi supus unei expertize, ce va stabili daca a avut sau nu discernamant atunci cand si-a ucis parintele.

Comenteaza acest articol

css.php