Simona Halep s-a calificat în finală la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat în finală la Roland Garros

Jucătoarea română Simona Halep s-a calificat în această seară în finala turneului de la Roland Garros, competiție de Mare Șlem care are loc la Paris. A patra jucătoare a lumii a trecut în penultimul act de Karolina Pliskova, scor 6-4, 3-6, 6-3, și s-a calificat pentru a doua oară într-o finală de turneu de Mare Șlem, precedenta performanță fiind înregistrată tot la Paris.

Sâmbătă, Halep o va întâlni pe letona Jelena Ostapenko (20 ani), surpriza turneului francez, care a dispus astăzi de Timea Bacsinszky, nr. 31 mondial, în trei seturi: 7-6 (7/4), 3-6, 6-3. Finala are loc de la ora 16.00.

”Este minunat să fiu din nou în finală, pentru că acesta este turneul meu preferat de Grand Slam. A fost o luptă încinsă, Karolina este o jucătoare puternică și a trebuit să mă mișc mult. A fost ceva mai greu pentru că terenul este mai lent, iar victoriile mele au venit pe ciment, dar am reușit să îmi impun jocul. Nu voi face nimic special până sâmbătă, dar voi da totul în finală, pentru că este a doua șansă să câștig aici și nu vreau s-o ratez. Ostapenko este o jucătoare tânără, cu un viitor frumos și îi urez tot binele din lume, dar sâmbătă vreau să câștig”, a explicat Halep, după meci.

Comenteaza acest articol

css.php