Șofer drogat, depistat în trafic, în Constanța

Șofer drogat, depistat în trafic, în Constanța

Joi a fost zi plină pentru polițiștii rutieri, care au descoperit în trafic șoferi fără permis și chiar unul drogat.

La data de 10 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din oraș Techirghiol, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

La data de 10 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Crișului, din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În activitate a fost angrenat și un jandarm al GMJ Constanța.

La data de 10 mai a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Deleni au depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 3, în localitatea Deleni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 10 mai a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ostrov au depistat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe strada Nicolae Iorga, din localitatea Almălău, județul Constanța.

În cauze, au fost întocmite dosare penale.

Comenteaza acest articol

css.php