Șoferi „afumați“, scoși din trafic de către polițiștii rutieri

Șoferi „afumați“, scoși din trafic de către polițiștii rutieri

Patru șoferi băuți, dar și unul care nu deținea permis de conducere au fost depistațiu, în week-end, de către polițiștii constănțeni.
La data de 19.03.2017, polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Constanța l-au depistat pe K.A.-L., în vârstă de 24 ani, în timp ce conducea un autoturism în municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 19.03.2017, polițiștii din cadrul Secției 3 Rurale Mangalia, Postul de poliție Albești l-au depistat pe B.V.-I., care a condus un autoturism neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 18.03.2017, polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Medgidia l-au depistat pe L.P., în vârstă de 31 ani, care a condus un autoturism, pe DJ 223 B, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 18.03.2017, polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Medgidia l-au depistat pe M.M., în vârstă de 45 ani, care a condus un autoturism, pe DJ 223 B, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 19.03.2017, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurale Cernavodă, Postul de poliție Rasova, l-au depistat pe M.I., în vârstă de 27 ani, care a condus un autoturism în localitatea Dunăreni, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Comenteaza acest articol

css.php