Șoferi penali, trași pe dreapta

Șoferi penali, trași pe dreapta

La data de 22 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secței 5 Rurală Cogealac, Postul de Poliție Mihai Viteazu, au depistat un tânăr, de 24 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Principală din localitatea Corbu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 22 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secței 3 Rurală Mangalia, Postul de Poliție Albești, au depistat un bărbat, de 56 de ani, care a condus un ATV, pe strada Mihai Viteazu din localitatea Arsa, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 21 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Rurală Constanța, Postul de Poliție Valu lui Traian, au depistat un bărbat, de 41 de ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, care a condus un autoturism neînmatriculat pe E 81.

La data de 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un tânăr, de 30 de ani, care a condus un autoturism pe strada Eroilor din localitatea Ciobanu, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Tânărul a fost transportat la spital, în vederea recoltării de probe biologice.

În cauze, au fost întocmite dosare penale.

Comenteaza acest articol

css.php