Șoferul care a rănit un bărbat pe str. Soveja, apoi a fugit, propus la arestare

Șoferul care a rănit un bărbat pe str. Soveja, apoi a fugit, propus la arestare

La data de 05.11.2017, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul V.R.G., cercetat pentru săvârşirea a infracţiunilor prev. şi ped. de art. 196 alin 2 şi 3 din C.pen şi art. 338 alin. 1 C.pen, cu aplic art. 38 alin. 1 C.pen.
Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că:
La data de 04.11.2017, în jurul orelor 1151, inculpatul, în timp ce se afla la volanul autoturismului marca BMW, a surprins şi accidentat persoana vătămată F.M, ce se angajase în traversarea străzii Soveja din mun. Constanţa, iar, după producerea accidentului, a părăsit locul acestuia fără încuviinţarea organului de cercetare penală sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei, timp în care victima accidentului a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, în vederea acordării primului ajutor, suferind un traumatism cranio – cerebral ce i-a pus viaţa în primejdie, suferind leziuni care necesită pentru vindecare 70-75 zile de îngrijiri medicale.
Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a fixat termen pentru judecarea propunerii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpat data de 06.11.2017, ora 12.

Comenteaza acest articol

css.php