Spectacol total in turneul de baschet (foto)

Duminica s-au jucat meciurile din cadrul turneului de baschet al Cupei „Ovidius“

Cei care au fost prezenti duminica dimineata la balonul din incinta bazei nautice nu au regretat. Turneul de baschet a fost unul extrem de spectaculos si s-a incheiat cu un meci dramatic. In meciurile din sferturi favoritii s-au impus. Semifinalele au venit apoi su spectacolul absolut. Studentii de la Medicina III, marea majoritate straini de culoare veniti parca din NBA, au trecut fara probleme de cei de la Litere, scor 35-5. A doua semifinala a fost dramatica. Informatica I+II si Marketing I+II au disputat un meci palpitant, incheiat cu diferenta minima, 22-20, dupa o evolutie a scorului realmente electrizanta. Invinsii au avut posibilitatea de a se impune ei dar la capitolul aruncari libere au stat foarte prost.

In urma jocurilor de duminica s-au stabilit finalele, meciul pentru trofeu jucandu-se intre Medicina III si Informatica I+II.

La feminin s-a disputat direct finala, fetele de la Litere I impunandu-se cu scorul de 15-10 in fata celor de la Petrochimie.

Rezultate

Masculin/sferturi

Litere I – Ingineria I 20-0 (neprezentare)

Afaceri Internationale – Medicina III 13-19

ECTS – Informatica 13-16

Marketing I+II – Constructii I+II 28-14

Semifinale

Litere I – Medicina III 5-35

Informatica I+II – Marketing I+II 22-20

Finalele, atat cea mica cat si cea mare se disputa sambata

Femin/finala

Litere I – Petrochimie I 15-10

One Comment

  1. Pingback: Tweets that mention Spectacol total in turneul de baschet (foto) | Cupa Universitatii Ovidius - Observator de Constanta -- Topsy.com

Comenteaza acest articol

css.php