Spectacol total la CLSD (foto)

Casa de Cultura constanteana a fost, sambata, gazda unui spectacol cu totul special. Pe scena au urcat cele mai bune trupe de dans de la liceele si scolile constantene, toate intrecandu-se cu prilejul celei de a IV-a editii a Cupei Liceelor la Streetdance.

Spectacolul a fost unul fascinant, publicul apreciind din plin evolutiile concurentilor si nu numai. Organizatorii au pus la punct un program presarat cu demonstratii ale unor trupe consacrate, ale rerpezentantilor juriului, demonstratii ale unor bickeri, precum si un concurs la care a participat publicul.

La categoria licee cea mai buna a fost desemnata trupa ce a reprezentat Liceul Teoretic Eminescu. Nu a fost insa decat programul impus, toate cele opt trupe urmand a se intrece si vineri.

la categoria scoli s-au desemnat cele 3 trupe care merg peste doua saptamani la finala nationala. Din cele 11 scoli inscrise in competitie, Scoala 33, Lucian Blaga si Scoala Nr 18 au primit dreptul de a merge la finala, cea din urma fiind si castigatoarea etapei locale.

 

 

Comenteaza acest articol

css.php