În Spitalul Județean, ca la birt: polițiștii locali au amendat 23 de fumători

În Spitalul Județean, ca la birt: polițiștii locali au amendat 23 de fumători

La solicitarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanta, adresată Direcției Generale Poliția Locală, cu privire la acordarea sprijinului pentru combaterea și prevenirea efectelor consumului produselor din tutun în spațiu public închis, polițiștii locali constănțeni au efectuat controale în incinta unității spitalicești.
În perioada 02.04.2018 -05.04.2018, în intervalul orar 14:00 – 17:00, lucrătorii instituției au acționat în interiorul unității sanitare și au aplicat 23 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 600 lei, conform dispozițiilor legale în vigoare.
“Pe această cale, aducem la cunoștința opiniei publice că nerespectarea normelor legale în vigoare privind fumatul în unitățile sanitare, de stat sau private, poate atrage răspunderea contravențională cu amendă cuprinsă între 100 lei și 500 lei.
Menționăm faptul că polițiștii locali vor avea în permanență în atenție aceste solicitări și vor interveni cu prioritate pentru respectarea normelor legale în vigoare”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Comenteaza acest articol

css.php