Spitalul Judetean, nominalizat la Gala Sanatatii 2009

Gala Sanatatii, denumita de organizatori „Locul de intalnire a valorilor din Sanatate“, isi va anunta castigatorii astazi, 3 decembrie 2009. Evenimentul presupune o manifestare de anvergura, care „creeaza o imagine complexa a Sanatatii autohtone, cu toate realizarile importante din 2009 si toti cei care au obtinut rezultate remarcabile in activitati din domeniul medical“, anunta organizatorii.

Printre cei peste 100 de nominalizati la cele 11 categorii se regaseste, in acest an, si o unitate sanitara din Constanta, respectiv Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta. Incadrat la sectiunea „Premiul pentru programe business dedicate sanatatii“, care atinge atat investitiile in mediul privat, cat si in cel public, SCJU din municipiu este inscris cu proiectul de Inaugurare a Centrului de Dializa, al carui obiectiv a fost reabilitarea completa, cu dotarea centrului cu aparatura moderna. Centrul a fost inaugurat la inceputul lunii noiembrie 2009. „Sper sa luam premiul. Este un lucru pozitiv, mai ales ca nu noi am aplicat criteriile pentru a fi alesi, ci reprezentanti ai presei“, a precizat dr. Dan Capatana, manager SCJU Constanta.

In aceeasi sub-categorie, de investitii de stat, nominalizatii din municipiu sunt in competitia pentru un premiu cu alte trei unitati spitalicesti din Capitala, respectiv Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, Spitalul MAI „Prof.univ.dr. Dimitrie Gerota“ si Spitalul Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila“.

Gala promoveaza si incurajeaza valori care contribuie la dezvoltarea sistemului medical romanesc si la ridicarea standardelor de performanta in Sanatate, precum: medici, manageri de top din industria medicala, care incurajeaza si promoveaza inovatia in Sanatate, asociatii de pacienti, societati medicale, jurnalisti din domeniul Sanatatii, campanii si proiecte care sprijina si incurajeaza o viata sanatoasa.

Ana-Maria IGNAT

Comenteaza acest articol

css.php