Echipa Liceului „Decebal“, vicecampioană naţională la fotbal

Echipa Liceului „Decebal“, vicecampioană naţională la fotbal

În perioada 12-15.05.2016, în județul Vaslui, a avut loc Faza Națională a Olimpiadei Gimnaziilor la fotbal băieți.

Echipa Liceului Teoretic „Decebal“ Constanţa s-a calificat în faza finală a competiţiei după un parcurs excelent, obţinând numai victorii atât la faza judeţeană, cât şi la faza regională de la Galaţi, clasându-se de fiecare dată pe primul loc. La Vaslui, jucătorii: Matiș Răzvan, Negrean Alexandru, Carabaș Daniel, Arnold Alexandru, Vlad Antonio, Cangea George, Iacob Ștefan, Tudor George, Omer Ozgean și Giurescu Matei, coordonați de doamnele profesoare Negrea Mirela și Constantin Adriana, au obținut un binemeritat loc II. În faza grupelor echipa din Constanța a învins echipele din Alba (scor 3-2), Craiova (5-1) și București (4-1).

În finala competiției disputată împotriva echipei din Pitești, în ciuda unui joc bun și a numeroaselor ocazii create, echipa Liceului Teoretic „Decebal“ nu a găsit drumul spre victorie. Astfel, finala competiției s-a încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea echipei din Pitești.

Menționăm că dintre cei zece componenți ai echipei, cinci sunt legitimați la FC Viitorul, mulțumind pe această cale Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“ pentru disponibilitate şi colaborare.

Jucătorul Matiș Răzvan de la Liceul Teoretic „Decebal“ a obținut premiul pentru ”Cel mai tehnic jucător” al turneului.

Comenteaza acest articol

css.php