“Ziua Sportului-Campionii Speciali” la Universitatea Ovidius Constanta

“Ziua Sportului-Campionii Speciali” la Universitatea Ovidius Constanta

În organizarea Facultăţii de Educație Fizică şi Sport, a Universității „Ovidius” din Constanța, Centrul de Excelenţă în Mediere şi Educaţie Lumina, ISJ Constanţa şi Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, a Universității „Ovidius” din Constanța, în data de 21 mai 2015, se va desfăşura Ziua Sportului – Campionii speciali, o acţiune care reuneşte elevi cu cerinţe educaţionale speciale. Aceștia vor fi coordonaţi în activităţi sportive de cadre didactice, voluntari şi membri ai Asociaţiei Centrul de Excelenţă în Mediere şi Educaţie Lumina.
Printre obiectivele acestei acţiuni se numără: integrarea socială şi dezvoltarea abilităţilor copiilor cu nevoi speciale prin activităţi sportive, muzicale, dans; implicarea copiilor cu nevoi speciale prin intermediul activităţilor cultural-sportive în programe care să îi educe proactiv.
Activităţile se vor desfăşura pe parcursul zilei de 21 mai, între orele 10.00 – 14.00, la următoarele ramuri sportive: atletism, şah, tenis de masă, mini fotbal şi o probă la alegere (dans, interpretare muzicală, pantomimă, scenete, folclor), în incinta Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport.

Comenteaza acest articol

css.php