Se pune cruce pe FC Farul Constanța?

Se pune cruce pe FC Farul Constanța?

Federația Română de Fotbal a respins, ieri, recursul depus de FC Farul Constanța împotriva deciziei de a nu permite echipei să ia parte la întrecerile Ligii 3 la fotbal, iar singura concluzie logică din acest rezultat poate fi una singură: FC Farul este în moarte clinică și mai are fix 20 de zile până la deces.

De ce 20 de zile? Pentru că în conformitate cu regulamentele interne, clubul poate ataca decizia la TAS, numai că pentru o grupare cu sute de mii de euro datorii știute, milioane de euro datorii, după unele surse, cheltuiala cu un ape în Elveția pare o glumă bună.

„Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale active a CS FC Farul Constanţa ca neîntemeiată. Admite excepţia lipsei de interes. Respinge recursul declarat de CS FC Farul Constanţa împotriva Hotărârii pronunţate la data de 24.08.2016 în dosarul nr.29/CD/2016 de Comisia de Disciplină şi Etică a FRF ca lipsit de interes. Definitivă şi executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 de zile de la comunicare. Pronunţată azi, 31.08.2016, în şedinţa  nepublică, la sediul FRF din Bucureşti, str. Vasile Şerbănică nr. 12, sector 2“, explică FRF într-un comunicat apărut pe site, iar decizia, chiar dacă așteptată, a stârnit un val de indignare printre suporterii constănțeni.

Pentru că orice cale de atac internă este exclusă, Farul nu va participa la nicio competiției organizată de FRF, lucru anticipat de câteva săptămâni, surse credibile susținând că gruparea alb-albastră nu avea grupe de juniori și înregistrase contractele staff-ului tehnic doar pentru a lua ochii contestatarilor. Tot mai mulți și tot mai deciși.

Prin atitudinea războinică, însă, conducerea clubului a reușit să îndepărteze galeria, participantă acum la un nou proiect, dar care a păstrat în inimă FC Farul. Ieri, după aflarea veștii, pagina oficială a suporterilor a fost invadată cu mesaje ale fanilor, nemulțumiți că echipa lor de suflet a fost lăsată să moară.

2 Comments

  1. fanilor lui FC Farul le amintesc ca puteau avea si stadion si echipa dar l-au gonit pe Hagi la ovidiu asa ca cicul nic,au primit ce nmerita

  2. Helioglobalus says:

    Habar nu ai, dar te bagi în seamă! Hagi se voia patron la Farul pe banii primăriei, așa cum e patron la Ovidiu pe banii federației.

Comenteaza acest articol

css.php