Ovidienii, remarcaţi la gimnastică aerobică

Ovidienii, remarcaţi la gimnastică aerobică

Noi performanţe pentru Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „Ovidius“ din Constanţa. Dacian Barna şi Oana Corina Constantin, doi dintre studenţii de la F.E.F.S., au reuşit rezultate remarcabile pe durata anului 2014 şi au făcut cunoscut numele universităţii constănţene la nivel internaţional.

Astfel, Dacian Barna a fost cooptat în echipa naţională care a participat la Campionatele Mondiale desfăşurate la Cancun, în Mexic, acolo unde a reuşit un rezultat de excepţie, prin cucerirea medaliei de argint cu echipa (în componenţa Constantin Oana-Corina, Surdu Anca, Bogati Andreea, Becze Maria Bianca, Gorgovan Maria-Bianca, Radu Alina, Gavriloaie Marius, Petruse Marius, Zamfir Mircea, Barna Dacian), a locului IV la Aerobicdance şi locului VII Perechi. Studentul a strălucit şi la Campionatul Naţional, care s-a desfăşurat la Constanţa, unde a reuşit un rezultat de excepţie prin câştigarea locului I, devenind noul campion naţional.

Oana Corina Constantin a avut un palmares de invidiat în anul 2014, an în care a participat, alături de Dacian Barna, la Campionatul Mondial din Mexic, unde a obţinut argintul la echipe, dar şi aur la Trio (Constantin Oana – Corina, Surdu Anca, Bogati Andreea), aur la Grup (Constantin Oana – Corina, Surdu Anca, Bogati Andreea, Becze Maria-Bianca, Gorgovan Maria-Bianca) şi argint la individual feminin. Oana a mai participat, în acest an, cu rezultate meritorii, la etapele de Cupă Mondială din Japonia, Bulgaria şi Portugalia.

(G.C.)

Comenteaza acest articol

css.php