Savinela Ciulei, bronz la Naţionalele de Aruncări Lungi

Savinela Ciulei, bronz la Naţionalele de Aruncări Lungi

Atleta Savinela Ciulei, de la C.S. Farul Constanţa, a reuşit o nouă performanţă remarcabilă. Prezentă la startul probei de aruncarea suliţei din cadrul Campionatului Naţional de Aruncări Lungi, adjudecâdu-şi medalia de bronz în întrecerea de tineret, Ciulei a reuşit cea mai bună performanţă a sa la ultima încercare şi a depăşit-o „la mustaţă“ pe Florina Necşoiu, suflându-i acesteia bronzul, numai că s-a declarat nemulţumită de propria prestaţie de la Arad.

„A fost un concurs greu, fiind primul în această perioadă, când antrenamentele bazate pe tehnica aruncării lipsesc din cauza vremii, condiţiile meteo fiindu-ne nefavorabile tuturor aruncătorilor. Mi-am dorit foarte mult de la mine în acest concurs, dar nu am fost într-o stare foarte bună… Ce pot să spun, în sport sunt zile bune, dar şi zile rele, iar la mine s-a întâmplat acum să prind o zi proastă. Sunt puţin dezamăgită de mine şi de rezultat, dar pe parcursul anului, sper să-mi revin şi să ajung să-mi depăşesc performaţele de până acum“, ne-a declarat eleva antrenorilor Alin Larion şi Cecilia Gevat.

Tulceancă la origini, sportiva ne-a precizat şi că cel mai mare regret este ratarea calificării la Cupa Europei la Aruncări Lungi, competiţie care va avea loc tot la Arad, săptămâna viitoare. Ea ar fi trebuit să câştige proba dedicată tineretului, învingătoarea reuşind, însă, o performanţă cu 1,15 metri mai bună.

Altfel, prezent cu lotul naţional la Balcaniada de Iarnă, Cristi Nicuşor Boboc a terminat pe locul al cincilea în proba de triplusalt, cu o performanţă de 15,65 metri. Elevul lui Daniel Cojocaru a fost singurul atlet de la C.S. Farul selecţionat pentru competiţia defăşurată la Istanbul.

George CÎRSTEA

Comenteaza acest articol

css.php