Universitatea “Ovidius”, pe locul trei la Naţionalele de atletism

Universitatea “Ovidius”, pe locul trei la Naţionalele de atletism

Atleţii care urmează cursurile Universităţii „Ovidius“ din Constanţa au reuşit să obţină încă cinci medalii, după cele patru reuşite în prima zi a Campionatelor Naţionale Universitare şi au urcat până pe locul al treilea în clasamentul general, la finalul competiţiei.

Performerul zilei a fost Cosmin Ilie Dumitrache, cel care a reuşit să treacă primul linia de sosire în finala de la 60 de metri garduri, după ce tot el dominase şi calificările, disputate în aceeaşi zi. Cu medalii de argint se întorc Andreea Lefcenco şi Alexandru Baciu, ambii confirmând rezultatele bune de la triplusalt şi la săritura în lungime, iar cu bronz Iulian Ganciu, la 800 de metri şi Ionuţ Grecu, tot la săritura în lungime.

Printre remarcaţi s-au numărat şi Cristi Boboc, al cincilea la săritura în lungime, Cătălin Jitcovici, locul 8 la 3.000 de metri, dar şi Cristian Constantin, de la Academia Navală, care a fost al şaselea la săritura în lungime.

Altfel, în a doua reuniune atletică din cadrul primei etape a Campionatului Naţional de Juniori 2 şi 3, mici atleţi constănţei au avut câteva rezultate remarcabile, care dau speranţe la medalii peste trei săptămâni. Stere Şiangă a fost primul la săritura în lungime cu 5.80 metri, Ioana Manoliu, a doua la aceeaşi probă, dar feminin, cu 5.93 metri, Nicolate Puşcuţă, a patra la 60 metri garduri şi Marian petre al cincilea la aceeaşi probă. Săptămâna aceasta, în scenă revin juniorii I, seniorii şi sportivii eligibili pentru tineret, în etapa a doua a Campionatului Naţional.

George Cîrstea

Comenteaza acest articol

css.php