“Cea mai mare oră de sport”, sâmbătă, la Mamaia

“Cea mai mare oră de sport”, sâmbătă, la Mamaia

Pe 1 august, în Piaţeta Perla se va desfăşura „Cea mai mare oră de sport“, la care participanţii vor avea acces gratuit, timp de 12 ore, între orele 9,00 şi 21,00, la numeroase activităţi şi clase sportive.  

Evenimentul este organizat de Telekom Romania, în parteneriat cu SmartAtletic şi Getfit.

„Anul acesta, încheiem cea de-a cincea ediție a „Celei mai mari ore de sport” la mare. Suntem bucuroşi că am reuşit să promovăm un stil de viață sănătos prin sport în cele mai populare regiuni din țară. Acest lucru face parte din strategia noastră de responsabilitate socială, iar prin aceste evenimente unice şi memorabile pe care le organizăm, încercăm, de la an la an, să convingem cât mai mulți oameni să renunțe la sedentarism şi să adopte un stil de viață sănătos prin mişcare”, afirmă Ruxandra Vodă, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

Veţi putea participa la demonstraţii de fitness, precum Kangoo Jumps, Zumba, Steel Programs, Rebound AAS, Functional Training, Khai Bo, Aerobic, Fotbal, Skandenberg, zonă cu biciclete staționare şi una pentru Boot Camp. Sesiunile vor fi susținute de instructori renumiți la nivel național şi internațional.

Anul acesta, „Cea mai mare oră de sport” sărbătoreşte cinci ani de la prima ediție şi reprezintă cel mai mare eveniment sportiv desfăşurat sub umbrela campaniei „Mişcarea face bine”.

Comenteaza acest articol

css.php