GALERIE FOTO/ Primul parc de aventură de pe litoral deschis de doi afacerişti constănţeni

GALERIE FOTO/ Primul parc de aventură de pe litoral deschis de doi afacerişti constănţeni

Doi oameni de afaceri din Constanţa, Aurelian Marin şi Cosmin Stanciu aduc şi pe litoral noul concept de parc de aventură.

Astfel, la sfârşitul lunii martie se deschide primul parc de aventură de pe litoralul românesc, Paradis Land despre care spun că este locul perfect pentru petrecerea timpului liber înconjurat de natură.

Amplasat în pădurea Comorova din staţiunea Neptun, pe o suprafaţă de două hectare, Paradis Land înseamnă 11 trasee diferite ca mărime, grad de dificultate şi de aventură, jocuri de căţărare, tir cu arcul, airsoft, Petanq, trasee de tiroliene, trasee ridicate la înălţimi de peste 10 metri ş.a. Paradis Land este o lume aventuroasă, cu multe surprize, ce se află sub emblema piraţilor. De aceea, mascota parcului este temutul Căpitan Barbarossa.

Deschis zece luni pe an

Investitorii spun că Paradis Land este un concept ce se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Dat fiind poziţionarea geografică şi potenţialul turistic al zonei, pe perioada sezonului estival, mai – septembrie, va fi un pol de atracţie pentru turiştii de pe litoralul românesc. Paradis Land va fi deschis 10 luni/an. De asemenea, se doreşte ca în viitorul apropiat să fie dezvoltată o zonă de minigolf (cu echipamente profesioniste – concept nou în România), o zonă de paint-ball şi trasee de bicicletă.

Paradis Land va fi al doilea ca mărime din ţară, după cel de la Braşov.

Tarifele de intrare în Paradis Land variază între 35 de lei pentru copii şi 50 de lei pentru adulţi.

Observator de Constanta

Comenteaza acest articol

css.php