THR s-a legat la cap: cinci hoteluri, gaj pentru 15 milioane de lei

THR s-a legat la cap: cinci hoteluri, gaj pentru 15 milioane de lei

Afacerile Turism, Hoteluri, Restaurante Marea Neagră S.A. scârţâie din toate încheieturile pe litoral. Pe 21 aprilie, la ora 9.00, toţi acţionarii sunt convocaţi în cadrul Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor pentru analiza şi luarea unor decizii importante, printre care „aprobarea ipotecării imobilelor Hotel Restaurant Lidia cu terenul aferent, Hotel Restaurant Cerna cu terenul aferent, Hotel Restaurant Sirena cu terenul aferent, Hotel Diana cu terenul aferent şI Hotel Restaurant Balada cu terenul aferent, în vederea garantării unui credit şi prelungiri a două linii de credit, în valoare totală de 15.200.000 lei”. Compania încearcă, de ani buni, să vândă o parte din hoteluri, însă lucrurile merg greu. T.H.R. Marea Neagră este o societate pe acţiuni rezultată din fuziunea prin absorbţie de către S.C. Eforie S.A. a patru mari societăţi de turism de pe litoralul românesc: Carmen Silva S.A., Mioriţa Estival S.A., Venus S.A., Saturn S.A. Principalul obiect de activitate al societăţii îl reprezintă prestările de servicii turistice, unităţile administrate fiind clasificate la patru, trei şi două stele. Societatea dispune de spaţii de cazare şi de alimentaţie publică în cele mai importante staţiuni aflate pe ţărmul Mării Negre, respectiv Eforie Nord, Eforie Sud, Venus, Saturn şi Neptun. Acţionarul majoritar la T.H.R. este S.I.F. Transilvania, care deţine 77,7 % din acţiuni.

Darius Martinescu

2 Comments

  1. Pai binenteles ca scartie din toate incheieturile afacerile la THR Marea Neagra daca directorul general Stan Virgil si acolitii lui de la productie au mancat si baut toata vara (2015) la restaurant Cleopatra si au avut camere la unele hoteluri pe care le-au inchiriat pe perioada sezonului estival.Iar la Venus, Acelasi director Stan Virgil il tine pe Badea Aurel , care freaca menta si isi ia salariu, iar sefilor de unitati nu li se angajeaja personal….pt ca nu sunt bani.

  2. curvistinei de la productie daca ii cumperi o geanta s-au o plimbi cu masina cade cu cracii in sus….deci trecerea a fost usoara de la Stan Aurel la Stan Virgil

Comenteaza acest articol

css.php