O nouă spargere la Oficiul Poştal Vamal 9

O nouă spargere la Oficiul Poştal Vamal 9

În mai puţin de un an, Oficiul Poştal Constanţa 9 – Vamă a fost jefuit pentru a doua oară. Spargerea a fost dată în acest week-end, în noaptea de 12 spre 13 iulie.

Potrivit reprezentanţilor Poştei Române, persoane necunoscute au intrat prin efracţie în incintă. Au spart geamul de la uşa oficiului business, apoi, prin forţarea lacătului, au pătruns în magazia de colete poştale. Ţinta lor au fost cele externe, pe care le-au desfăcut unul câte unul. Au fost răvăşite şi sertarele oficianţilor, unde nu se aflau valori, şi nu s-a pătruns în casieria oficiului poştal.

Spargerea a fost observată abia luni dimineaţă, atunci când diriginta oficiului poştal a descuiat unitatea şi a găsit dezastrul. S-a început inventarierea coletelor poştale interne şi externe existente în magazie, pentru a se stabili valoarea pagubelor materiale. Din acest motiv, ghişeul Vamă a fost închis ieri, iar de azi îşi va relua activitatea. Restul ghişeelor de servicii poştale şi-au reluat activitatea ieri, în jurul prânzului, după ce poliţia a finalizat cercetările.

Suspecţii au fost deja identificaţi şi se lucrează la prinderea lor, imagini cu ei existând şi pe camerele de supraveghere.

Cătălin SCHIPOR

2 Comments

  1. Alin Stefan says:

    Daca dureaza pana avizeaza un colet extern mai mult decat face din China pana in Romania cred si eu ca s-au enervat baietii si si-au cautat singuri produsul…e o mare bataie de joc. Astept de 24 de zile sa imi avizeze un colet venit din China in 12 zile…Halal posta…

  2. Salut! Camerele de supraveghere erau din incinta Oficiului Postal Vamal 9 sau din imprejurimi?

Comenteaza acest articol

css.php