EXCLUSIV! Un urmărit naţional, suspect de furturi din spital

EXCLUSIV! Un urmărit naţional, suspect de furturi din spital

Week-endul trecut, angajaţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa au reclamat la Poliţie două fapte de furt ale căror victime  au fost chiar ei. Victima primei infracţiuni a fost o infirmieră a Secţiei de Neurologie, în cursul zilei de sâmbătă, 24 ianuarie a.c. Aceasta s-a trezit că îi lipseşte poşeta pe care o lăsase în camera „oficiu“ şi în care avea mănuşile, medicamentele, o umbrelă şi o pereche de ochelari. Norocul său a fost că îşi scosese portofelul pentru a merge la chioşc să îşi cumpere o gustare, aşa că a rămas cu banii şi actele. Prejudiciul se ridică la aproximativ 300 de lei.

Cel de-al doilea furt a fost comis în după-amiaza de duminică, 25 ianuarie a.c., chiar în Unitatea Primire Urgenţe. Asistenta din laborator şi-a dat seama că îi lipseşte telefonul mobil. A sunat la Poliţie şi le-a indicat oamenilor legii trei persoane suspecte, care tot dădeau târcoale pe hol. Oamenii legii i-au găsit repede pe respectivii şi i-au condus la secţie pentru audieri. Aici au constatat că unul dintre ei, Cadîr Ibraim, de 34 de ani, din Negru Vodă, era urmărit naţional.

Suspectul fusese condamnat la 3,6 ani de închisoare pentru furt din triaj şi port de armă albă. A fost introdus în arestul I.P.J. Constanţa şi, apoi, transferat în Penitenciarul Poarta Albă, cercetările în dosarul de furt fiind continuate cu ceilalţi doi suspecţi în stare de libertate. Nici în acest caz, prejudiciul nu a fost recuperat. Poliţiştii vor analiza imaginile camerelor de supraveghere, pentru a încerca să stabilească exact cum s-au produs furturile.

(C.S.)

Comenteaza acest articol

css.php