Transelectrica caută “fete-n casă” pentru sediile din Constanţa

Transelectrica caută “fete-n casă” pentru sediile din Constanţa

Sucursala Constanţa a Transelectrica a lansat o procedură de achiziţie a serviciilor de curăţenie pentru sediile sale, care cuprins atât locaţii din Constanţa, cât şi din Tulcea, Brăila şi Galaţi. Suma pe care compania este dispusă să o plătească pentru o perioadă de 12 luni de la semnarea contractului este 135.369,36 lei, dar şi serviciile solicitate sunt destule.

În judeţul Constanţa, de pildă, suprafaţa totală care trebuie curăţată este de 377.760 mp. Pe lângă sediul central, de pe bd. A. Lăpuşneanu, Transelectrica cere partenerului care va câştiga licitaţia să-i cureţe şi Centrele din Constanţa Nord, Medgidia, Cernavodă, Tariverde şi Stupina. Pe lângă curăţenia zilnică, ce implică ridicatul selectiv al deşeurilor, aspirarea mochetelor, şterul prafului, spălarea holurilor, curăţarea grupurilor sanitare, compania mai solicită şi servicii periodice. Astfel, lunar trebuie să se asigure spălarea mochetelor şi a pardoselilor, spălarea gemurilor exterioare şi trimestrial a celor interioare.

La procedură pot participa doar firme care demonstrează că au prestat servicii similare, în ultimii trei ani, că dispun atât de persoanl, cât şi de echipamente tehnice specifice. Ofertele se vor depune pâmă pe 17 decembrie, urmând ca în aceeaşi să aibă loc şi deschiderea lor, la sediul din Constanţa al Transelectrica.

(N.D.)

Comenteaza acest articol

css.php