ANL construiește un bloc pentru tinerii medici, la Mangalia

ANL construiește un bloc pentru tinerii medici, la Mangalia

Agenția Națională pentru Locuințe va construi, la Mangalia, un bloc destinat tinerilor medici care vor să profeseze în sudul județului. Recent, ANL a atribuit contractul, în urma unei proceduri publice de achiziție, firmei Colen Impex SRL din Ploiești. Se va construi un bloc, cu subsol, parter și 3 etaje, pe strada Oituz, pe un teren pus la dispoziție de către Consiliul Local. Locuințele, 16 la număr, vor putea fi închiriate de către tinerii care profesează în domeniul sanitar.
Contractul are ca scop prestarea serviciilor de proiectare (studiu de fezabilitate și studii de teren – studiu topografic, studiu geotehnic, inclusiv verificare; proiect tehnic, inclusiv verificare; documentația tehnică pentru autorizarea executării lucrărilor de construire; detalii de execuție, inclusiv verificare și urmărirea execuției) și a lucrărilor de construcții la obiectivul de investiție Locuințe pentru tineri destinate închirierii, judetul Constanța, municipiul Mangalia, str.Oituz, lot 1, specialiști din sănătate”, se arată în anunțul de atribuire publicat pe SEAP.
La procedura de achiziție lansată în noiembrie 2016 s-a primit o singură ofertă, care a și fost declarată câștigătoare. Astfel, pentru suma de 2.179.500 lei, firma Colen Impex SRL va construi respecrivul bloc. Valoarea estimată inițial a fost de 2.243.371,14 lei.
Proiectul ANL de pe strada Oituz este mult mai amplu, și prevede construirea și de locuințe individuale, cu parter și mansardă, destinate vânzării.

Comenteaza acest articol

css.php