Cel mai mare festival moto-rock din Romania revine la Mamaia

Cel mai mare festival moto-rock din Romania revine la Mamaia

Asociaţia Litoral – Delta Dunării susţine şi promovează a zecea ediţie a celui mai mare festival moto-rock din România, Seawolves Bike Fest, ce se va desfăşura în acest weekend, respectiv 9-11 iunie 2017, în Camping S din staţiunea Mamaia.
Tradiţionala paradă a motocicletelor, care va traversa staţiunea Mamaia şi oraşul Constanţa, va avea loc sâmbătă, 10 iunie.

Programul evenimentului:

Vineri, 9 iunie
Ora 12.00 – Deschiderea oficială a celei de-a 10-a ediţii a Seawolves Bike Fest
Ora 19.00 – Concerte live Tribute Bands Night
Pe scenă vor urca următoarele trupe:
ROMANIAN HOT CHILI PEPPERS (Ro) – Red Hot Chili Peppers Tribute
ZIUA LIBERA (Ro) – Cargo Tribute
DOMINATION (Ro) – Pantera Tribute
MOTORACE (Bulgaria) – Motörhead Tribute
TROOPER (Ro) – Iron Maiden Tribute
SCREAM INC. (Ucraina) – Metallica Tribute
Ora 01.00 – Recital folk Silviu Covaci (chitară, voce), Ionuţ Micu (tobe) & Virgil Stoica (chitară bass) – la foc de tabără lângă beach-barul de pe plaja Campingului S

Sâmbătă, 10 Iunie
Ora 13.00 – Paradă moto până în centrul oraşului Constanţa şi retur
Ora 15.00 – Concursuri cu premii prezentate de Cristian Hrubaru
Ora 19.00 – Concerte live Rock Bands Night
Pe scenă vor urca următoarele trupe:
STONELIGHT
LUPU CEL RĂU
ZOB
TROOPER
ALTERNOSFERA (Rep. Moldova)
Ora 00.30 – Foc de artificii
Ora 01.30 – Recital folk Silviu Covaci (chitară, voce), Ionuţ Micu (tobe) & Virgil Stoica (chitară bass) – la foc de tabără lângă beach-barul de pe plaja Campingului S.

Informaţii suplimentare sunt disponibile pe pagina evenimentului:
https://www.facebook.com/events/371358773258208/

Declaraţie Cristian Bărhălescu, Preşedinte Asociaţia Litoral – Delta Dunării:
„Ne bucurăm sincer să fim alături de Seawolves Bike Fest la a zecea ediţie, unul din evenimentele care au crescut odată cu staţiunea Mamaia, pe care l-am sprijinit şi îl vom sprijini cu mare plăcere în continuare. Ne bucurăm că motocicliştii din România, o comunitate de oameni a căror solidaritate este fabuloasă, o comunitate ai cărei membri promovează conceptul de călătorie prin chiar felul lor de a trăi, au ales să vină în fiecare an pe Litoral, la Mamaia, şi să organizeze un festival absolut original şi o paradă moto superbă, aşteptată cu sufletul la gură nu doar de turişti, ci şi de constănţeni. Asociaţia Litoral – Delta Dunării transmite un călduros, la propriu: La mulţi ani, Seawolves Bike Fest!”
Declaraţie Florin Stoian, purtătorul de cuvânt al evenimentului: “În acest weekend, ne vom bucura de prezenţa în Camping S din Mamaia Nord a peste 3.000 de motociclişti din toată România, dar şi de peste hotare. Pe lângă ei, vor fi alţi 2.000 de participanţi care vin pentru spiritul motociclist, pentru concertele rock. Este o ediţie aniversară, pe care o facem alături de confraţii noştri motociclişti, şi avem pregătite câteva surprize. Numărul de motociclete prezente la paradă a crescut de la ediţie la ediţie. Parada va pleca din Camping S, va intra în oraş pe Bulevardul Lăpuşneanu până la Dacia, apoi vom continua pe Bulevardul Tomis, până pe Bulevardul Ferdinand. Reintrăm pe Bulevardul Lăpuşneanu, în zona ICIL, şi mergem din nou în Camping S, în Mamaia Nord. Va dura cam o oră şi ne dorim ca turiştii şi constănţenii să fie în număr cât mai mare pe stradă, să ne vadă. Este o ocazie extraordinară să vadă o mare coloană cu motociclete de toate tipurile şi acest lucru se întâmplă o dată pe an la Constanţa.”

Comenteaza acest articol

css.php