Contract de peste 9 milioane de euro, cu ARSVOM, pentru un SRL constănţean

Contract de peste 9 milioane de euro, cu ARSVOM, pentru un SRL constănţean

Una dintre cele mai discrete firme constănţene, dar cu afaceri serioase, în special cu instituţii publice, mai câştigă o licitaţie importantă. Este vorba despre SC Suszi SRL, care a fost singurul ofertant la licitaţia organizată de Agenţia Română de Căutare şi Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare, pentru furnizarea de două nave de căutare şi salvare specializare. Valoarea contractului este de 9.166.000 euro, cu doar 666 euro mai puţin decât se estimase iniţial, 9.166.666 euro.
În trecut, firma constănţeană a reuşit să câştige contracte importante cu instituţii precum Complexul Energetic Rovinari, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Poliţia Română, Complexul Energetic Oltenia, Complexul Energetic Turceni ori Garda de Mediu.
Suszi SRL Constanţa, înregistrată în 1991, cu obiectul de activitate 2comerţ cu ridicata anespecializat“, are doi asociaţi: Petru Ogrinji, care deţine 80% din părţile sociale, şi Suszana Sen Ogrinji, cu 20%. Pentru 2015, ultimul an pentru care există informaţii fiscale, Suszi SRL a declarat o cifră de afaceri de 29.600.762 lei şi profit de 4.259.975 lei.

Comenteaza acest articol

css.php