Deținut periculos, căutat în tot județul Constanța, după ce a părăsit locul unde muncea

Deținut periculos, căutat în tot județul Constanța, după ce a părăsit locul unde muncea

În data de 03.08.2013, în jurul orelor 9.00, persoana privată de libertate Perdeicu Valentin, condamnat la 20 de ani pentru omor, în vârstă de 38 ani, încarcerat în Penitenciarul Constanța – Poarta Albă, a părăsit punctul de lucru la care era repartizat, respectiv S.C. AVICOLA S.A din localitatea Lumina, județul Constanța. Deținutul în cauză făcea parte dintr-un grup de 13 deținuți, care executa muncăn ecalificată, sub supraveghere. Persoana privată de libertate executa pedeapsa în regim deschis şi urma să fieanalizat în comisia de propuneri pentru liberare condiţionată în luna decembrie 2017. Bărbatul, în vârstă de 38 ani, cu domiciliul în localitatea Piatra Neamț, are constituție atletică, înălţimea de 168 cm., păr şaten închis şi, la momentul părăsirii punctului de lucru, era îmbrăcat în pantaloni lungi de culoare gri deschis și un tricou de culoare verde deschis.
În vederea capturării deţinutului au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii,respectiv blocarea căilor de acces pe posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanța.
De asemenea, conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului. În cazul în care deţineţi informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului, sunteți rugați să contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunaţi la numărul unic de telefon 112. De asemenea, puteţi contacta Penitenciarul Constanța –Poarta Albă la telefon 0241 – 853777, fax 0241-85352

Comenteaza acest articol

css.php