Donatorii de sânge, aşteptaţi sâmbătă, să salveze o viaţă!

Donatorii de sânge, aşteptaţi sâmbătă, să salveze o viaţă!

Dacă sunteţi donator de sânge dar în ultimul timp nu aţi avut răgaz pentru acest gest umanitar, o puteţi face, la finele acestei săptămâni, când Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanţa are program special. Pe 25 februarie, în intervalul orar 09:00-13:30, lucrătorii CRCST vor fi la dispoziţia donatorilor.
„Solicitarile de sange si componente sanguine ale spitalelor din judet si din Bucuresti sunt in crestere, dar numarul donatorilor se mentine in aceasta perioada la un nivel insuficient, comparativ cu cererile.
Pacienti cu boli grave, copii si adulti, au nevoie de tratament transfuzional; fara ajutorul donatorilor de sange, nu li se poate asigura acest tratament.
Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Cta dispune de toate materialele necesare activitatii medicale, echipa depune eforturi lucrand in week-end-uri, dar fara contributia dumneavoastra, a oamenilor sanatosi dornici sa ajute donand sange, eforturile noastre nu isi ating obiectivul“, transmite directorul centrului, dr. Geandan Memet.
    
   

Comenteaza acest articol

css.php