GALERIE FOTO.  “Cerberii” ANAF au descins in cluburile de pe litoral

GALERIE FOTO. “Cerberii” ANAF au descins in cluburile de pe litoral

Dupa ce, in ziua de 1 mai au verificat mai multe terase din Vama Veche si s-au ales cu huiduieli si injuraturi din partea turistilor, ba chiar si cu parbrize sparte, inspectorii ANAF si-au continuat, seara, verificarile. Mai multe echipe de comisari de la Antifrauda au efectuat controale in aproape toate cluburile din nordul statiunii Mamaia. Potrivit martorilor, activitatea barurilor nu a fost perturbata, iar petrecaretii si-au putut continua, nestingheriti, reprizele de distractie. Reprezentantii ANAf au cerut rapoartele din casele de marcat, au verificat daca incasarile corespund cu sumele din case si daca exista documente de provenienta pentru marfa care era oferita la vanzare.
Intr-un singur club, la miezul noptii, erau deja incasari de peste 200.000 lei, semn ca minivacanta de 1 Mai a fost deosebit de profitabila pentru aceste localuri. „Efectul controalelor Directiei Antifrauda: localurile de pe litoral fiscalizeaza incasari zilnice de sute de mii de lei”, scrie si intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a ANA.

„Un club din Mamaia a inregistrat vanzari fiscalizate de peste 221.000 de lei intr-o singura seara”, au mai notat postacii ANAF.

Potrivit hotelierilor, in aceste zile, se afla pe litoral, 35.000 de turisti, cei mai multi in statiunile Mamaia si Vama Veche.

foto: Catalin Schipor

control ANAF litoral (1)masina ANAFalex velea

SKP_0613

Comenteaza acest articol

css.php