Hotel-ruina din Neptun, vandut silit de fisc

Hotel-ruina din Neptun, vandut silit de fisc

Daca dispuneti de bani si, mai ales, sunteti dispus sa investiti in turism, fiscul constantean scoate la licitatie un hotel in statiunea Neptun. Nu va ganditi la cine stie ce cladire, intrucat este vorba despre una dintre ruinele din sudul litoralului. Hotelul Terra, din Neptun, ce apartine Terra Estival 2002 SRL, firme ce face parte din imperiul fratilor Micula, este inglodat in datorii, atat la bugetul de stat, cat si la cel local, iar acum se incearca recuperarea acestor sume. La prima licitatie, care este programata pentru data de 5 iulie, se va porni de la pretul de evaluare a activului – hotel plus teren cu suprafata de 7506 mp – de 13.483.361 lei fara TVA, din care 3.967 milioane lei este doar pretul terenului.
Hotelul are parter si patru etaje, este clasificat la doua stele, dispune de 314 camere duble, din care 7 apartamente.
Oricine doreste sa participe la licitatie trebuie, inainte de orice, sa depuna o garantie de 10% din valoarea de pornire.
Daca aveti, insa rabdare, la a doua licitatie, pretul de pornire va scadea cu 25%, iar de la a treia, in situatia in care nu este adjudecat activul, diminuarea va fi cu 50%.

Comenteaza acest articol

css.php